Адрес: к.к. Слънчев бряг, 8240 Бриз Бийч Апартаменти Крайбрежна алея
Тел.: (+359) 554 2 50 95
Факс: (+359) 554 2 41 58
Моб.: (+359) 893 520 022

e-mail: briz_reservation@dir.bg
Изпрати
Изпрати
brizbeach@gmail.com
тел.: (+359) 554 2 50 95

Уважаеми клиенти,

може да направите своята резервация като използвате РЕЗЕРВАЦИОННАТА  ФОРМА или като ни потърсите на посочените координати в меню КОНТАКТИ.

За да направим Вашата резервация са ни необходими следните данни: период на настаняване, брой хора (възрастни, деца), име на туриста, на чието име ще бъде резервацията, тип помещение, в което желаете да се настаните, контактна информация за обратна връзка с Вас.

Резервацията ще бъде потвърдена след банков превод по сметка на фирмата в размер на мин. 50% от стойността на резервацията Ви. За Ранни записвания и Специални оферти се изисква 100% авансово плащане. Срокът за превода на сумите по резервациите е не по-малък от 5 дни преди датата на настаняване. В случай, че има неработни дни, в първия работен ден.

Анулации и промяна по резервации:

В случай на анулация на потвърдена резервация (без значение кога е направена) платеният депозит не се възстановява, но може да бъде използван за бъдещ период.

Резервираните стаи се пазят до 18.00 ч., освен ако изрично не е уговорено друго.
В случай на неявяване до 24.00 ч. от страна на клиента в деня на настаняване, сумата по резервацията няма да бъде възстановена, а резервацията ще се счита за анулирана.

При промяна на параметрите по Вашата резервация трябва да ни уведомите не по-късно от 3-ри дни, преди датата на настаняване.

Екипът ни е на разположение при необходимост от допълнителна информация!

Благодарим Ви за интереса към Бриз Бийч Апартаменти, Слънчев Бряг!

Ще се радваме да бъдете наши гости!